U bent hier: Home » News
 • Witte stranden en exotische temperaturen


  23 November 2017

  De Malediven is een eilandengroep in de Indische Oceaan. De eilanden staan bekend om de prachtige witte stranden, azuurblauwe zee en palmbomen. Als je naar de Malediven gaat zul je helemaal tot rust komen. Het is ook geen vakantie voor mensen die voor geschiedenis of avontuur komen. Als je op vakantie gaat naar deze bestemming via nrv reizen zul je waarschijnlijk op een mooi resort komen. Er zijn ook kleinere hotels of bed and breakfasts maar een resort is wel het leukste. Je kunt daar meestal all inclusive eten en drinken en zwemmen in het zwembad. Op de Malediven heerst een tropisch klimaat. Het gehele jaar ligt de temperatuur rond de 30 graden. De eilandengroep ligt dicht bij de evenaar waardoor de dagen en nachten het hele jaar even lang duren. De zon schijnt acht uur per dag. Van mei tot en met november is het regenseizoen. Er zal dan vaak regen vallen. De temperatuur blijft dan wel gewoon gelijk. Als je de regen liever wilt vermijden zou je tussen november en april moeten gaan.

  Je kunt op de Malediven ook heerlijk eten. Vis en rijst wordt het meest gegeten. Vis wordt daar ook gevangen dus als je lokale gerechten wilt proeven is vis iets wat je zeker eens moet uitproberen.Viscurry’s, gedroogde vis en soepjes van vis zijn de nationale gerechten daar. Lust je wel eens een alcoholisch drankje op z’n tijd? Gelukkig kan dat wel in de resorts maar daar buiten is alcohol verboden. Via kras reizen ervaringen werd aangeraden de hoofdstad Male eens te bezoeken. Deze hoofdstad ligt op een eiland en is helemaal volgebouwd met flats. Het is grappig om dit drukbevolkte eiland eens te bezoeken naast alle prachtige eilanden. Als je daar bent moet je zeker eens de theehuisjes bezoeken. Daar kun je lokale thee en kokos proeven. Je zult daar veel lokale bewoners zien.

 • Hoe ontvang ik de beste aanbieding voor een incentive reis?


  17 May 2017

  Wilt u een incentive reis met uw collega’s maken? Dan heeft u mogelijk al een idee waar u naartoe op reis wilt en staat u open voor verschillende aanbiedingen. Om de juiste aanbieding te ontvangen is het belangrijk dat u navraag doet bij een echte specialist en eventueel ook verschillende aanbiedingen vergelijkt. Zoals u begrijpt zijn de verschillen namelijk groot en weet u bij één aanvraag vaak niet wat er te verkrijgen is.

  Incentive reis door specialist laten organiseren

  Wanneer u een incentive reis door een specialist laat organiseren is het gemakkelijker om veel verschillende aanbiedingen te vinden. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in reizen kan  namelijk verschillende suggesties doen. Niet alleen als het om de bestemming gaat, ook qua reismogelijkheden en de accommodatie kunnen er verschillende suggesties gedaan worden. Dit soort partijen kunnen in de markt vaak goed zien wat er te verkrijgen is en kunnen vaak voor scherpere prijzen een reis samenstellen. Daarnaast weet een specialist veel beter hoe een incentive reis georganiseerd wordt en weet u daardoor bijvoorbeeld zeker dat zaken op elkaar zijn afgestemd en uw reis ook praktisch gezien op de juist manier verloopt.

  Nadenken over uw incentive reis en een voorstel aanvragen

  Weet u met welke collega’s u op pad wilt en wanneer u uw incentive reis wilt maken? Dan is het tijd om verder over deze incentive reis na te denken en kunt u samen met een specialist bepalen welke bestemming het best past. Een specialist die zich met incentive reizen bezighoudt kan vrij snel zien wat er aan vluchten en accommodaties verkrijgbaar is en op basis daarvan een aanbieding doen. Ook kan een specialist op basis van uw wensen voor een passende bestemming kiezen. Denk daarom na over de indeling van een incentive reis en wat u belangrijk vindt. Wilt u veel groepsactiviteiten doen? Lekker op het strand liggen, een mooie wandeling maken? Of een combinatie van dit alles? Om de juiste bestemming te vinden is het belangrijk hier eerst over na te denken. Zo kan een specialist naar de juiste bestemming zoeken en een reis samenstellen. Vervolgens worden er verschillende opties aangereikt en kunt u een keuze maken. 

 • Single groepsreizen


  15 March 2017

  Ben je op zoek naar een leuke actieve vakantie? Alleen heb je geen flauw idee waarheen? Of heb je eigenlijk geen zin om alleen op reis te gaan? Met een single reis boek je een groepsreis waarbij je gezellig met anderen op stap gaat. Andere singles die elkaar nog niet kennen. Je legt hierdoor al snel vriendschappen voor het leven. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar avontuur of gewoon unieke plekjes in de wereld wil gaan ontdekken de single groepsreizen zijn altijd leuk om te boeken. Achteraf zal je zeggen dat de reis ontzettend verrassend was. Je had van te voren nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn om alleen op reis te gaan. De reizen zijn altijd avontuurlijk, actief en gezellig. Vanwege de gezellige sfeer sluit je al snel vriendschappen voor het leven.

  Boek de ultieme vakantie in het buitenland

  Van unieke bestemmingen tot voor de hand liggende plekken op de wereld. Wij organiseren single groepsreizen waar je graag avontuurlijk mee bezig wilt zijn. Samen gaan we op zoek naar avontuur en weg van de toeristische plekken. We bezoeken unieke plekken tijdens onze rondreis. Je boekt een single groepsreis altijd met vertrekgarantie. Samen gaan we in 1 of 2 weken tijd een mooie plek in Europa of ver daarbuiten ontdekken. Onze single groepsreizen vertrekken zelfs helemaal naar Amerika en Canada. Maak kennis met de mooiste plekjes ter wereld en laat je fascineren door de natuur.

 • Schiphol parkeren


  25 March 2014
  De grootste luchthaven van Nederland is Schiphol. In het jaar 2013 waren er hier rond 56 miljoen reizigers die Schiphol hebben bezocht. Schiphol staat bekend om zijn klantvriendelijke medewerkers die graag de reizigers helpen met advies die ze nodig hebben.
  De klantvriendelijkheid van Schiphol is ook goed terug te zien gezien de ruime aanbiedingen van verschillende parkeergelegenheden. Zo heb je bijvoorbeeld dat je voordelig kunt parkeren bij Smart Parking. Smart Parking staat bekend om de voordeligste parkeertarief die Schiphol te bieden heeft. Zo kun je hier al 8 dagen lang parkeren voor een vast bedrag van �49.50. Er geldt wel een minimale parkeerduur van 3 dagen om gebruik te mogen maken van Smart Parking. Een ander nadeel is dat je altijd moet reserveren.

  Een ander voorbeeld is Schiphol Park & Travel. Deze parkeermogelijkheid kun je gebruiken indien je reis langer dan 2 dagen duurt. Een groot voordeel ten opzichte van Smart Parking is dat je niet perse hoeft te reserveren. Wel is het zo dat als je van te voren gaat reserveren dat je dan een iets goedkoper uit komt.

  Verder heb je de Schiphol Holiday Valet parking. Deze parkeermogelijkheid is voor de mensen die houden van luxe. Dat wil zeggen dat je aankomt bij de parkeerplaats en vervolgens eenvoudig je sleutel afgeeft, zodat deze voor je wordt geparkeerd en wanneer je de auto weer ophaalt je auto netjes voor je wordt voorgereden. Dit betekent dus dat je niet her en der hoeft rond te trekken met je bagage, maar meteen weg kunt rijden met je eigen auto.

  Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je met de auto op reis gaat. In dat geval is het parkeren van een auto geen noodzaak. Het hebben van een goede wegenhulp verzekering, bijvoorbeeld pechverhelping van touring, is een dergelijke verzekering. Op de Belgische website https://www.reisbijstandsverzekering...ing-wegenhulp/ kun je meer lezen over deze verzekering.