U bent hier: Home » News
 • Singlereizen


  18 July 2018

  Ben je op zoek naar een actieve vakantie waarbij je echt een land gaat beleven en ontdekken? Dan zit je met onze singlereizen helemaal goed. Onze gezellige groepsreizen staan garant voor een vakantie vol avontuur en prachtige ontdekkingsreizen. Tijdens een rondreis Ierland ontdekken we bijvoorbeeld de bekende bezienswaardigheden, maar ook onontdekte plekjes die je nog nooit eerder gezien hebt. Dit maakt een reis extra speciaal omdat je langs plekken gaat die je nooit eerder bedacht had. Tijdens je rondreis Ierland ga je ontdekken waarom dit land zo spectaculair is. Met name de westkust is verrassend ruig en een plek waar je zo verliefd op kan worden. In tien dagen gaan we de mooiste highlights ontdekken samen met andere ontdekkingsreizigers. Dit doen we tijdens een actieve vakantie waarbij je echt op stap gaat in de ruige natuur van Ierland.

  Alleen op rondreis Ierland? Boek één van onze singlereizen

  Als reisorganisatie zijn we speciaal ingesteld op reizigers die alleen op reis zijn. Het is vaak een hele stap om een verre reis te maken in je eentje. Je beleeft een reis toch anders als je alleen op pad bent. Dankzij onze singlereizen hoef je niet alleen op pad te gaan. Minimaal 50% van de reizigers is alleen en kent niemand van de groep. Toch gaan we er samen een geweldige reis van maken en vindt je al snel aansluiting in de groep. Doordat er meer mensen alleen op reis zijn leg je al snel contact met anderen. Kortom de ideale vakantie voor reizigers die alleen op pad zijn. Je beleeft zo een reis samen en wie weet hou je er ook nog eens een geweldige vriendschap aan over.

 • Tips voor een perfecte vakantie met je e-bike


  11 July 2018

     

  De zomer is het seizoen bij uitstek om zoveel mogelijk tijd buiten door te brengen. Ook wanneer je op vakantie gaat, wil je natuurlijk zo vaak je kunt genieten van de zon! Daarom gaan steeds meer mensen op een actieve vakantie, bijvoorbeeld met de e-bike. Lekker van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat de natuur in of juist rondfietsen door mooie steden om cultuur te snuiven. Als je erover zit te denken binnenkort op vakantie te gaan met de elektrische fiets, geven wij je vandaag een aantal tips en tricks. Zo haal jij alles uit je vakantie op de elektrische fiets!

   

  Genieten: de wereld verkennen op je elektrische fiets

  Voordat jullie eropuit gaan op jullie e-bikes is het zaak om ervoor te zorgen dat bepaalde zaken goed geregeld zijn. Je wilt er onderweg natuurlijk niet achter komen dat je iets bent vergeten!
   

  Allereerst is het van belang om voor je vakantie te zorgen dat de accu’s van jullie elektrische fietsen allemaal zijn opgeladen. Als je van plan bent om recreatieve stukken te fietsen, zul je op een volle accu een heel eind komen. Toch kan het nooit kwaad om je accu vooraf goed op te laden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wil je echt op alles voorbereid zijn? Dan kun je natuurlijk extra accu’s meenemen voor jullie e-bikes.

   

  Een ander punt waar je rekening mee moet houden, is het plannen van de routes die je wilt gaan afleggen. Wanneer je vooraf hebt uitgezocht hoe ver jullie gaan fietsen, kun je daar rekening mee houden. Zo kun je op pad gaan met een opgeladen accu en genoeg eten en drinken voor onderweg. Natuurlijk verbruiken jullie e-bikes onderweg energie. Zoek van tevoren dus op waar oplaadpunten zich bevinden - mocht het nodig zijn, dan kun je er een opzoeken wanneer dit nodig is.


  Veel mensen die kiezen voor een actieve vakantie op de elektrische fiets doen dit omdat ze graag in beweging willen zijn. Dat is natuurlijk hartstikke goed, maar houd zeker ook rekening met het klimaat van je vakantiebestemming. Wanneer je naar een bijzonder warm land gaat, moet je lichaam hieraan wennen. Ga dus niet vol goede moed urenlang in de brandende zon op je elektrische fiets zitten maar bouw het op. Waar je ook gaat: zorg altijd dat je jezelf goed hebt ingesmeerd met zonnebrand. Het zou zonde zijn als je vakantie op de e-bike na een paar dagen wordt verstoord door nare dingen als een zonnesteek of uitdroging!


  Hebben jullie ook al zin gekregen in de vakantie maar moeten jullie nog wel elektrische fietsen kopen? Plan dan snel een proefrit in bij een e-bike specialist bij jou in de buurt. Zo kom je erachter welke elektrische fietsen er allemaal zijn en welke goed bij jou past! Als de knoop eenmaal is doorgehakt, kan de vakantie beginnen!
   

 • Koh Tao Diving


  15 June 2018

  Bent u op zoek naar de mooiste duikomgeving ter wereld? Koh Tao Diving komt steeds vaker op het verlanglijstje van duikers te staan. Het is één van de mooiste duikgebieden ter wereld. Dankzij het heerlijke klimaat in Thailand is het bijna het hele jaar door mogelijk om te duiken in Koh Tao. Voor veel duikers is het niet voor niets het paradijs om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken. Koh Tao is namelijk één van de weinige eilanden waar de natuur nog onaangetast is. Je kom hier dus nog echt fantastische duiklocaties tegen. Hier zijn de koralen nog prachtig intact en niet verwoest door de mens.

  Koh Tao is de nummer één locatie om te leren duiken

  Ben je nog niet in het bezit van een duikbrevet en zou je graag willen leren duiken? Je kan bij ons Koh Tao Scuba Diving leren en op één van de mooiste duiklocaties je brevet halen. Er worden duikcursussen gegeven op vrijwel ieder niveau. Er zijn cursussen speciaal voor beginners of voor professionals die graag nog wat nieuwe dingen willen leren. Met Koh Tao Scuba Diving behaal je op één van de mooiste locaties ter wereld je duikbrevet. Onze ervaren duikinstructeurs geven al jaren les in Thailand en weten als geen ander jouw de fijne kneepjes bij te brengen. In drie dagen tijd kan je een mooie start maken aan je duikbrevet. Kortom kom eens een les volgen voor Koh Tao Scuba Diving.

 • Rondreizen Amerika


  17 January 2018

  Amerika is een prachtig land, maar vooral de natuur wordt veel onderschat. De Nationale Parken staan hoog aangeschreven en laten je op een nieuwe manier kennismaken met de natuur. Tijdens onze rondreizen Amerika laten we je de mooiste plekken van het land zien. Natuurliefhebbers zullen zich verbazen hoe uitgestrekt en groot de Amerikaanse natuur is. Onze rondreizen Amerika komen langs de mooiste plekjes in het land en laten je in vrijheid van de natuur genieten. Laat je verbazen van het Wilde Westen tot gigantische bergen met besneeuwde toppen in de zomermaanden. Tijdens onze afwisselende rondreizen Amerika gaan we langs de mooiste hoogtepunten van het land. Vol verbazing kan je kijken naar de mooiste plekken die het land te bieden heeft.

  Gezellige groepsreis twintigers samen met andere singles

  Rondreizen hoeft echt niet in je eentje. Het is logisch dat het spannend lijkt om helemaal alleen naar een land als Amerika te gaan. Maar een gezellige groepsreis twintigers maakt de stap ineens een stuk minder spannend. In plaats van alleen op reis gaan kan je nu samen met andere single reizigers. Onze groepsreizen bestaan altijd voor 50% uit reizigers die alleen op reis gaan. Doordat je samen één avontuur maakt kom je al snel in contact met anderen. Voor je het weet sluit je vriendschappen voor het leven. Samen heb je natuurlijk een immens avontuur gemaakt waar je jaren later nog steeds over na kan praten. Ga daarom vooral mee met onze groepsreis twintigers en maak kennis met leeftijdsgenoten met dezelfde interesses.