U bent hier: Home » News
 • Rondreizen Amerika


  17 January 2018

  Amerika is een prachtig land, maar vooral de natuur wordt veel onderschat. De Nationale Parken staan hoog aangeschreven en laten je op een nieuwe manier kennismaken met de natuur. Tijdens onze rondreizen Amerika laten we je de mooiste plekken van het land zien. Natuurliefhebbers zullen zich verbazen hoe uitgestrekt en groot de Amerikaanse natuur is. Onze rondreizen Amerika komen langs de mooiste plekjes in het land en laten je in vrijheid van de natuur genieten. Laat je verbazen van het Wilde Westen tot gigantische bergen met besneeuwde toppen in de zomermaanden. Tijdens onze afwisselende rondreizen Amerika gaan we langs de mooiste hoogtepunten van het land. Vol verbazing kan je kijken naar de mooiste plekken die het land te bieden heeft.

  Gezellige groepsreis twintigers samen met andere singles

  Rondreizen hoeft echt niet in je eentje. Het is logisch dat het spannend lijkt om helemaal alleen naar een land als Amerika te gaan. Maar een gezellige groepsreis twintigers maakt de stap ineens een stuk minder spannend. In plaats van alleen op reis gaan kan je nu samen met andere single reizigers. Onze groepsreizen bestaan altijd voor 50% uit reizigers die alleen op reis gaan. Doordat je samen één avontuur maakt kom je al snel in contact met anderen. Voor je het weet sluit je vriendschappen voor het leven. Samen heb je natuurlijk een immens avontuur gemaakt waar je jaren later nog steeds over na kan praten. Ga daarom vooral mee met onze groepsreis twintigers en maak kennis met leeftijdsgenoten met dezelfde interesses.

 • Witte stranden en exotische temperaturen


  23 November 2017

  De Malediven is een eilandengroep in de Indische Oceaan. De eilanden staan bekend om de prachtige witte stranden, azuurblauwe zee en palmbomen. Als je naar de Malediven gaat zul je helemaal tot rust komen. Het is ook geen vakantie voor mensen die voor geschiedenis of avontuur komen. Als je op vakantie gaat naar deze bestemming via nrv reizen zul je waarschijnlijk op een mooi resort komen. Er zijn ook kleinere hotels of bed and breakfasts maar een resort is wel het leukste. Je kunt daar meestal all inclusive eten en drinken en zwemmen in het zwembad. Op de Malediven heerst een tropisch klimaat. Het gehele jaar ligt de temperatuur rond de 30 graden. De eilandengroep ligt dicht bij de evenaar waardoor de dagen en nachten het hele jaar even lang duren. De zon schijnt acht uur per dag. Van mei tot en met november is het regenseizoen. Er zal dan vaak regen vallen. De temperatuur blijft dan wel gewoon gelijk. Als je de regen liever wilt vermijden zou je tussen november en april moeten gaan.

  Je kunt op de Malediven ook heerlijk eten. Vis en rijst wordt het meest gegeten. Vis wordt daar ook gevangen dus als je lokale gerechten wilt proeven is vis iets wat je zeker eens moet uitproberen.Viscurry’s, gedroogde vis en soepjes van vis zijn de nationale gerechten daar. Lust je wel eens een alcoholisch drankje op z’n tijd? Gelukkig kan dat wel in de resorts maar daar buiten is alcohol verboden. Via kras reizen ervaringen werd aangeraden de hoofdstad Male eens te bezoeken. Deze hoofdstad ligt op een eiland en is helemaal volgebouwd met flats. Het is grappig om dit drukbevolkte eiland eens te bezoeken naast alle prachtige eilanden. Als je daar bent moet je zeker eens de theehuisjes bezoeken. Daar kun je lokale thee en kokos proeven. Je zult daar veel lokale bewoners zien.

 • Hoe ontvang ik de beste aanbieding voor een incentive reis?


  17 May 2017

  Wilt u een incentive reis met uw collega’s maken? Dan heeft u mogelijk al een idee waar u naartoe op reis wilt en staat u open voor verschillende aanbiedingen. Om de juiste aanbieding te ontvangen is het belangrijk dat u navraag doet bij een echte specialist en eventueel ook verschillende aanbiedingen vergelijkt. Zoals u begrijpt zijn de verschillen namelijk groot en weet u bij één aanvraag vaak niet wat er te verkrijgen is.

  Incentive reis door specialist laten organiseren

  Wanneer u een incentive reis door een specialist laat organiseren is het gemakkelijker om veel verschillende aanbiedingen te vinden. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in reizen kan  namelijk verschillende suggesties doen. Niet alleen als het om de bestemming gaat, ook qua reismogelijkheden en de accommodatie kunnen er verschillende suggesties gedaan worden. Dit soort partijen kunnen in de markt vaak goed zien wat er te verkrijgen is en kunnen vaak voor scherpere prijzen een reis samenstellen. Daarnaast weet een specialist veel beter hoe een incentive reis georganiseerd wordt en weet u daardoor bijvoorbeeld zeker dat zaken op elkaar zijn afgestemd en uw reis ook praktisch gezien op de juist manier verloopt.

  Nadenken over uw incentive reis en een voorstel aanvragen

  Weet u met welke collega’s u op pad wilt en wanneer u uw incentive reis wilt maken? Dan is het tijd om verder over deze incentive reis na te denken en kunt u samen met een specialist bepalen welke bestemming het best past. Een specialist die zich met incentive reizen bezighoudt kan vrij snel zien wat er aan vluchten en accommodaties verkrijgbaar is en op basis daarvan een aanbieding doen. Ook kan een specialist op basis van uw wensen voor een passende bestemming kiezen. Denk daarom na over de indeling van een incentive reis en wat u belangrijk vindt. Wilt u veel groepsactiviteiten doen? Lekker op het strand liggen, een mooie wandeling maken? Of een combinatie van dit alles? Om de juiste bestemming te vinden is het belangrijk hier eerst over na te denken. Zo kan een specialist naar de juiste bestemming zoeken en een reis samenstellen. Vervolgens worden er verschillende opties aangereikt en kunt u een keuze maken. 

 • Single groepsreizen


  15 March 2017

  Ben je op zoek naar een leuke actieve vakantie? Alleen heb je geen flauw idee waarheen? Of heb je eigenlijk geen zin om alleen op reis te gaan? Met een single reis boek je een groepsreis waarbij je gezellig met anderen op stap gaat. Andere singles die elkaar nog niet kennen. Je legt hierdoor al snel vriendschappen voor het leven. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar avontuur of gewoon unieke plekjes in de wereld wil gaan ontdekken de single groepsreizen zijn altijd leuk om te boeken. Achteraf zal je zeggen dat de reis ontzettend verrassend was. Je had van te voren nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn om alleen op reis te gaan. De reizen zijn altijd avontuurlijk, actief en gezellig. Vanwege de gezellige sfeer sluit je al snel vriendschappen voor het leven.

  Boek de ultieme vakantie in het buitenland

  Van unieke bestemmingen tot voor de hand liggende plekken op de wereld. Wij organiseren single groepsreizen waar je graag avontuurlijk mee bezig wilt zijn. Samen gaan we op zoek naar avontuur en weg van de toeristische plekken. We bezoeken unieke plekken tijdens onze rondreis. Je boekt een single groepsreis altijd met vertrekgarantie. Samen gaan we in 1 of 2 weken tijd een mooie plek in Europa of ver daarbuiten ontdekken. Onze single groepsreizen vertrekken zelfs helemaal naar Amerika en Canada. Maak kennis met de mooiste plekjes ter wereld en laat je fascineren door de natuur.