U bent hier: Home » News » Schiphol parkeren
 • Schiphol parkeren


  25 March 2014
  De grootste luchthaven van Nederland is Schiphol. In het jaar 2013 waren er hier rond 56 miljoen reizigers die Schiphol hebben bezocht. Schiphol staat bekend om zijn klantvriendelijke medewerkers die graag de reizigers helpen met advies die ze nodig hebben.
  De klantvriendelijkheid van Schiphol is ook goed terug te zien gezien de ruime aanbiedingen van verschillende parkeergelegenheden. Zo heb je bijvoorbeeld dat je voordelig kunt parkeren bij Smart Parking. Smart Parking staat bekend om de voordeligste parkeertarief die Schiphol te bieden heeft. Zo kun je hier al 8 dagen lang parkeren voor een vast bedrag van �49.50. Er geldt wel een minimale parkeerduur van 3 dagen om gebruik te mogen maken van Smart Parking. Een ander nadeel is dat je altijd moet reserveren.

  Een ander voorbeeld is Schiphol Park & Travel. Deze parkeermogelijkheid kun je gebruiken indien je reis langer dan 2 dagen duurt. Een groot voordeel ten opzichte van Smart Parking is dat je niet perse hoeft te reserveren. Wel is het zo dat als je van te voren gaat reserveren dat je dan een iets goedkoper uit komt.

  Verder heb je de Schiphol Holiday Valet parking. Deze parkeermogelijkheid is voor de mensen die houden van luxe. Dat wil zeggen dat je aankomt bij de parkeerplaats en vervolgens eenvoudig je sleutel afgeeft, zodat deze voor je wordt geparkeerd en wanneer je de auto weer ophaalt je auto netjes voor je wordt voorgereden. Dit betekent dus dat je niet her en der hoeft rond te trekken met je bagage, maar meteen weg kunt rijden met je eigen auto.

  Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je met de auto op reis gaat. In dat geval is het parkeren van een auto geen noodzaak. Het hebben van een goede wegenhulp verzekering, bijvoorbeeld pechverhelping van touring, is een dergelijke verzekering. Op de Belgische website https://www.reisbijstandsverzekering...ing-wegenhulp/ kun je meer lezen over deze verzekering.

Plaats Recensie